Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΤHΣΕΙΣ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYS Καλαμάτα - Λονδίνο Πέμπτη και Σάββατο

Δύο νέα δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά αλλά και με περισσότερες πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το φετινό της καλοκαιρινό πρόγραμμα η British Airways. 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκινά τα νέα της δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά από τις 28 Απριλίου και ενισχύει περαιτέρω αυτά της Κέρκυρας και της Σαντορίνης. Από Λονδίνο για Καλαμάτα θα έχει πτήση κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 11.30 π.μ. και στις 11.20 π.μ. αντίστοιχα. Από Καλαμάτα για τη βρετανική πρωτεύουσα θα έχει πτήση την Πέμπτη στις 17.55 μ.μ. και το Σάββατο στις 17.45 μ.μ. 
Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε 9 ελληνικούς προορισμούς συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη. 
Στα Χανιά η εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών. 
Σε Κω, Ρόδο και Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου