Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

COSTA NAVARINO 150 επαγγελματίες στο σεμινάριο γαστρονομίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή 150 και πλέον επαγγελματιών της εστίασης από όλη τη Μεσσηνία, ολοκληρώθηκαν στο Navarino Dunes, στην Costa Navarino, τα δωρεάν «Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας» για τους επαγγελματίες της εστίασης της περιοχής μας. Τα σεμινάρια διοργάνωσε -για 4η συνεχή χρονιά- το Ιδρυμα «Καπετάν Βασίλη», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το ΙΕΚ «Ορίζων» και το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του ΤΕΙ Πελοποννήσου, από τις 10 ως τις 12 Μαΐου. Στόχος των σεμιναρίων, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και η ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών προϊόντων. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν βραβευμένοι σεφ, όπως ο Δημήτρης Μελεμενής (Costa Navarino), ο Κώστας Τσίγκας (Vespa Rosa, Pere Ubu, Testaccio και Steak Frites), ο Λευτέρης Λαζάρου (Varoulko Seaside), o Δόξης Μπεκρής γενικός υπεύθυνος chef για τα ξενοδοχεία και τα resorts του ομίλου «Fairmont» στην Αφρική, o Δημήτρης Δημητριάδης chef στο «Artisanal», ο Γιώργος Βενιέρης (chef «Mr. Pug») και o Αλέξανδρος Φουρούλης (chef και συνιδιοκτήτης στο «ΜάνηΜάνη»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου