Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

"Η Σταχτοπούτα" την Πέμπτη στην Πύλο

Η ΑΥΘΥΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ "Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ"
Η μεγάλη επιτυχία από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου έρχεται στην ΠΥΛΟ στον αύλειο χώρο της ΟΙΚΙΑΣ Κ. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ, την ΠΕΜΠΤΗ 11/8/2016 και ΩΡΑ 21:00.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 €
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ 7 €

Στην παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας, οι ήρωες δημιουργούν μαγικές στιγμές, που θα συγκινήσουν παιδιά και μεγάλους, προσφέροντας μια φανταστική περιπέτεια με σημαντικά μηνύματα ζωής, που στέλνονται μέσα από υπέροχες εικόνες και λόγια με τον μοναδικό τρόπο των σπουδαίων κλασσικών παραμυθιών.
Σε μια πολύ αξιόλογη παραγωγή, η οποία δημιουργήθηκε για το 2ο φεστιβάλ «Κόκκινη κλωστή δεμένη», με μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών που συνδυάζονται με ειδικές κατασκευές και κουστούμια, κούκλες, μάσκες και μάπετς.
Με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια και χορευτικά και έμφαση στην κινησιολογία των ηρώων η "TEXNIS GENESIS" δημιουργεί ένα υπέροχο ταξίδι για τα παιδιά, προσφέροντας θέαμα αλλά και ένα εξαιρετικό κείμενο, σε θεατρική διασκευή της έμπειρης δημιουργού στο παιδικό θέαμα Γιούλης Ηλιοπούλου, η οποία υπογράφει και την ευρηματική σκηνοθεσία, σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων συντελεστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου