Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Μητσιάς- Nταγάκη- Σιόλας “εξ αδιαιρέτου” την Παρασκευή στο Χανδρινού


Μια σπουδαία συναυλία προμηνύεται  την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο μαγευτικό χώρο των Πλατανιών του  Χανδρινού.  Ο κορυφαίος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς  έχει σφραγίσει με την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του το ελληνικό τραγούδι και με το προσωπικό του ήθος και ύφος τον τραγουδιστικό πολιτισμό μας. Ό άνθρωπος  αυτός  που μας συστήθηκε  “στην Ελευσίνα” μια φορά και μέσα στα επόμενα χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών (Γκάτσο, Σεφέρη, Λόρκα κ.α.) και σπουδαίων συνθετών (Χατζηδάκι, Μούτση, Θεοδωράκη κ.α.)  συναντάται με τον Σταύρο Σιόλα και την Γεωργία Νταγάκη για να μας ταξιδέψουν  “εξ αδιαιρέτου” με αγαπημένες μελωδίες στον ήχο του σήμερα.  

Ο Σταύρος Σιόλας μας συστήθηκε στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2006, όπου με το τραγούδι “της Άρνης το νερό” απέσπασε το πρώτο βραβείο και από τότε υπογράφει και συνθέτει τη μια μελωδία μετά την άλλη. Συνεργάζεται με Ελ. Αρβανιτάκη, Γ. Νέγκα, Φωτ. Βαλεσιώτου κ.α. Πρόκειται για έναν ερμηνευτή και μουσικό που σιωπηλά γράφει τις νότες του και πολύ ηχηρά καταφέρνει να δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα.
Η Γεωργία Νταγάκη είναι για πολλούς “η Θεά της λύρας”, αλλά αυτή θεωρεί  το “μια γυναίκα που παίζει σαν άνδρας” ότι είναι η καλύτερη κριτική που έχει λάβει έως τώρα! Διαθέτει εκπληκτική φωνή και έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να δώσει με τη λύρα της έναν άλλο, ροκ ήχο, στις μελωδίες της. Είτε συνεργάζεται με  το θρύλο Eric Burton των  Animals είτε με τον Σταύρο Σιόλα, ο οποίος και υπογράφει τον “Φόβο”, το τραγούδι που της χάρισε και τον τίτλο του άλμπουμ της που βρίσκεται στα κορυφαία 20 της Ευρώπης.
Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ στα σημεία προπώλησης και 12 ευρώ στο χώρο της συναυλίας. Το παιδικό είναι στα 5 ευρώ.
  Σημεία προπώλησης:
 Καλαμάτα: Τουριστικό γραφείο Τριγκιλίδα (Πολυχάρους 4), Κομμώσεις B&B (Καίσαρη 10), VIDEO CLUB MOVIES (Φαρών και Ευριπίδου 23), Καφέ ΑΙΓΛΗ (Ναυαρίνου 41- παραλία).
ΠΥΛΟΣ: Καφέ Cupallu
ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ: Super market  Αφοί  Καραμπάτσου.

"ΘΑΡΡΟΣ" 11/08/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου