Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

4 χρόνια σε φυγόδικο για ληστεία στο Κορυφάσιο

Με 4 χρόνια φυλάκιση τιμώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έναν φυγόδικο 27χρονο Αλβανό για τις ελαφρύτερες πράξεις της οπλοφορίας - οπλοχρησίας και για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε με κατσαβίδι και κάβουρα σε έναν ιδιοκτήτη βενζινάδικου και στη γυναίκα του, τον Αύγουστο του 2011. Ο εν λόγω κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της ληστείας τον περασμένο Μάρτιο, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορυφάσιο, όπου είχε εισβάλει στις 22 Αυγούστου του 2011 μαζί με δύο άλλους ομοεθνείς του. 
Οπως κατέθεσε ο ίδιος ο πρατηριούχος χθες στο δικαστήριο, αυτός και η γυναίκα του έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν οι 3 ληστές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού τους που βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούν, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του μάρτυρα γύρω στις 3.30 το πρωί και άρχισαν να χτυπούν το ζευγάρι με έναν κατσαβίδι και έναν κάβουρα. Τους απείλησαν μάλιστα πως αν δεν δώσουν τα χρήματα που φυλάνε στο σπίτι, θα τους σκοτώσουν. Οπως είπε ο μάρτυρας, ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να τον χτυπήσει και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κάνει στη συνέχεια 53 ράμματα. 
Τελικά οι ληστές έφυγαν όταν τους έδωσαν τα 8.500 ευρώ και τα χρυσαφικά που είχαν στο σπίτι και μάλιστα πήραν τα κλειδιά του αμαξιού της κόρης του ζευγαριού το οποίο παράτησαν μετά στο εργοτάξιο του "Μορέα" στην Τσακώνα.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 15/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου