Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνής διάκριση για το Anazoe Spa της Costa Navarino

Το Anazoe Spa της έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Spa” στα φετινά and Spa Awards, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στις 15 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τον μόνο ανεξάρτητο θεσμό σε όλη την Ευρώπη για την υγεία και την καινοτομία στο χώρο των Spa, καθώς και για τη διαχείριση Spa. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Υγείας και Ευεξίας, ο θεσμός Health and Spa Awards αποτελεί τα «Όσκαρ» του κλάδου και έχει ως στόχο να επιβραβεύσει εξαιρετικά επιτεύγματα και καινοτομίες και να αναδείξει την ποιότητα επιμέρους χώρων Spa σε όλη την Ευρώπη. 
Το Anazoe Spa διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μια ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αυστηρών επιτροπών αξιολόγησης στην Ευρώπη, καθώς αρκετοί συμμετέχοντες αποσύρονται λόγω της αυστηρής διαδικασίας που περιλαμβάνει εκτενές ερωτηματολόγιο και απόρρητο έλεγχο. Η αξιολόγηση βασίζεται σε 8 κριτήρια (σχεδιασμός, υγεία, προσφορές & υπηρεσίες, οικονομία, όφελος, δημιουργικότητα, βιωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα (ΕΚΕ). 

Η Διευθύντρια του Anazoe Spa, Δώρα Κορομηλά, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Το Anazoe Spa διακρίθηκε για την ποιότητα των εγκαταστάσεων healthiness & spa που διαθέτει, καθώς και για τις καινοτόμες και άψογες υπηρεσίες του. Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε μια τόσο εξέχουσα διάκριση ανάμεσα σε τόσους συμμετέχοντες, από μια ανεξάρτητη ευρωπαϊκή επιτροπή. Αποτελεί δέσμευση για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και τις signature θεραπείες μας». 
Το όνομα Anazoe προέρχεται από την ελληνική λέξη αναζωογόνηση η οποία αποτυπώνει πλήρως το βασικό στόχο του spa, δηλαδή την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, σε πλήρη αρμονία με το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Οι μοναδικές signature ελαιοθεραπείες βασίζονται στις τοπικές πρακτικές χιλιάδων χρόνων που βρέθηκαν χαραγμένες σε πήλινες πινακίδες στο κοντινό παλάτι του Νέστορα και προσφέρονται σε συνδυασμό με τη χρήση αποκλειστικά φυσικών συστατικών της περιοχής και τις τεχνικές φυσιοθεραπείας όπως τις δίδαξε για πρώτη φορά ο Ιπποκράτης, ο «πατέρας» της δυτικής ιατρικής.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου