Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Αρχαία Μεσσήνη ο τελικός του σκανδιναβικού τηλεπαιχνιδιού

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα γυρίσματα του δημοφιλούς στη Σκανδιναβία τηλεπαιχνιδιού «Mesternes Mester (Ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών)», το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Μεσσηνία από την Rubicon TV για λογαριασμό της νορβηγικής τηλεόρασης. 
Ο τελικός του εντυπωσιακού τηλεπαιχνιδιού γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνία βρέθηκαν και αρκετοί Σκανδιναβοί δημοσιογράφοι, για να καλύψουν τα γυρίσματα για τα μέσα, στα οποία εργάζονται. 

Το τηλεπαιχνίδι, που εδώ και χρόνια στη Σκανδιναβία έχει πολύ μεγάλη τηλεθέαση θα προβληθεί στη Σκανδιναβία τον Φεβρουάριο, εποχή δηλαδή κατά την οποία οι περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι σχεδιάζουν τις θερινές τους διακοπές. Μεσσηνία και γενικότερα Πελοπόννησος συνεπώς θα είναι αρκετά οικείοι προορισμοί. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά, που στην περιοχή της Μεσσηνίας γυρίζεται ανάλογο τηλεπαιχνίδι, καθώς το 2012 έγιναν γυρίσματα για το «Mastarnas Mastare», την σουηδική έκδοση του τηλεπαιχνιδιού με τη συμμετοχή τότε αρκετών γνωστών Σουηδών αθλητών, ακόμα και Ολυμπιονικών. Τότε μάλιστα είχε σημειωθεί ρεκόρ τηλεθέασης στη σουηδική τηλεόραση.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 30/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου