Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Για δεύτερη φορά στη Μεσσηνία γυρίσματα νορβηγικού τηλεπαιχνιδιού ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τα 10 επεισόδια του νέου κύκλου της νορβηγικής σειράς «Mastarnas Mastare (Ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών)», τα οποία για δεύτερη φορά θα γίνουν αποκλειστικά στη Μεσσηνία. 
Ο 8ος αυτός κύκλος του «Mastarnas Mastare» θα προβληθεί στη Σκανδιναβία τον Ιανουάριο. Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά, την οποία παρακολουθούν πάνω από 35 εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι εκάστοτε πρωταγωνιστές της, 10 βετεράνοι ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, διαγωνίζονται κάθε φορά σε πολύ διαφορετικά «αθλήματα» - όπως για παράδειγμα... ο τρύγος! 
Η υπεύθυνη της νορβηγικής εταιρείας παραγωγής «Rubicon», Marit Aspen, εξήγησε ότι η Μεσσηνία επιλέχθηκε τόσο για την εξαιρετική ομορφιά της όσο και για το αρχαιολογικό της ενδιαφέρον. Ενημέρωσε δε ότι το μεγάλο φινάλε της εκπομπής θα γυριστεί στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. 

Ο Θανάσης Ψαρούλης της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας χαρακτήρισε τη σειρά εκπαιδευτική, καθώς προβάλλει τον αθλητισμό δοκιμάζοντας τις αντοχές των παλιών πρωταθλητών και ολυμπιονικών. Δήλωσε ότι για τις ανάγκες του 8ου κύκλου επιλέχθηκαν κάποια από τα ωραιότερα σημεία της Μεσσηνίας και τόνισε ότι το «Mastarnas Mastare» είναι το πιο αγαπημένο σίριαλ των Σκανδιναβών - οπότε η προβολή της Ελλάδας και της Μεσσηνίας μέσω της εκπομπής αυτής είναι τεράστια. Τέλος, ανέφερε ότι για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων υπήρξε καλή συνεργασία με τη διεύθυνση του ΕΟΤ Σκανδιναβίας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, τους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Δυτικής Μάνης και Πύλου-Νέστορος, το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, αλλά και την Costa Navarino.

 • Σχετικό βίντεο του Τάκη Κούρου, από τα γυρίσματα στον αμπελώνα του οινοποιείου «Ψαρούλη» στη Μεσσήνη την Κυριακή 18/9, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=FPwriEJlagA

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 21/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου