Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη με λιγότερα από 40 ευρώ

Κάτω από 40 ευρώ, με επιστροφή, θα κοστίζει σε πρώτη φάση το αεροπορικό εισιτήριο Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη, τη σύνδεση των οποίων αναλαμβάνει από σήμερα Σάββατο 1η Οκτωβρίου η Olympic Air, που πλειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές. 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, σε κάθε περίπτωση, ακόμα και τις περιόδους αιχμής, δεν θα υπάρχει εισιτήριο με επιστροφή στο συγκεκριμένο δρομολόγιο που να ξεπερνά τα 100 ευρώ, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία δεν θα λαμβάνει επιδότηση για τη συγκεκριμένη γραμμή. 

Η Olympic Air, ειδικότερα, τον Οκτώβριο θα πραγματοποιεί 2 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (άφιξη στην Καλαμάτα 11.05 το πρωί και αναχώρηση μισή ώρα αργότερα). Από το Νοέμβριο τα δρομολόγια θα γίνουν 3 εβδομαδιαίως (2 απογευματινά κάθε Δευτέρα και Σάββατο με άφιξη στις 6.30 μ.μ. και αναχώρηση στις 7 μ.μ. κι ένα πρωινό κάθε Πέμπτη, με άφιξη στις 10.40 π.μ. και αναχώρηση στις 11.10 π.μ.). 
Από τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δρομολόγια θα αυξηθούν σε 4 την εβδομάδα, ενώ στη διάρκεια της θερινής περιόδου θα γίνονται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από την Olympic Air στη γραμμή Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη. Η γραμμή θα εξυπηρετείται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το 78 θέσεων αεροσκάφος DH4 της καναδικής εταιρείας Bombardier de Havilland, το οποίο χαρακτηρίζεται ως «το μεγαλύτερο, πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο, γρήγορο και ήσυχο ελικοφόρο (Τurboprop) στον κόσμο».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/10/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου