Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγορά του Χίλτον

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγορά του ξενοδοχείου Χίλτον της Αθήνας από την εταιρεία Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., με μετόχους την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και την τουρκική D-Marine Investments Holding B.V. Η διαδικασία της εξαγοράς του 97,3% του μετοχικού κεφαλαίου της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. που μέχρι πρότινος κατείχε η Alpha Bank ολοκληρώθηκε χθες. 
Σε ανακοίνωσή τους οι νέοι ιδιοκτήτες του Χίλτον σημειώνουν: 
«Η απόκτηση ενός από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη και μακροπρόθεσμη στρατηγική των δύο εταίρων της Home Holdings στον ελληνικό τουρισμό, αλλά και την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει σε επενδύσεις με προστιθέμενη αξία στην εγχώρια αγορά στον κλάδο του τουρισμού. 

Το Χίλτον Αθηνών αποτελεί ένα μοναδικό μεγάλου μεγέθους κτήριο, ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας και διεθνή κληρονομιά στον χώρο της φιλοξενίας. Εντός των επόμενων μηνών η Home Holdings θα οριστικοποιήσει σχέδιο αναβάθμισης του ακινήτου ως προς τις υπάρχουσες υποδομές, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες. 
Στόχος της εταιρείας είναι να επανατοποθετήσει το ξενοδοχείο στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας έναν νέο προορισμό πόλης που θα περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους. Δεδομένου ότι η σύμβαση με την υφιστάμενη εταιρεία διαχείρισης λήγει τον Μάρτιο του 2018, η Home Holdings βρίσκεται σε διαδικασία συ- ζητήσεων με την Hilton Worldwide, καθώς και με άλλους διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, αναφορικά με την διαχείριση του ξενοδοχείου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου