Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο οι πτήσεις για Γερμανία ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εγκαινιάζεται η φετινή τουριστική περίοδος για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με πτήσεις της Aegean από και προς το Ντίσελντορφ και το Μόναχο, όπως μας επιβεβαίωσε ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης. 
Μας ενημέρωσε ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει καθοριστεί το φετινό πρόγραμμα των πτήσεων - συνδέσεων της Καλαμάτας με μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις κι εκτίμησε πως και φέτος η εικόνα θα είναι ανοδική και θα σημειωθεί αύξηση κατά 25%. Ο κ. Μανδηλάρης παρατήρησε ότι το καλοκαίρι η σύνδεση της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη, με την Olympic Air, θα είναι καθημερινή, ενώ καθημερινή θα είναι και η σύνδεση με την Αθήνα, με την Aegean. 

Συγκεκριμένα, ο αερολιμενάρχης μας πληροφόρησε πως το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ξεκινά η φετινή αεροπορική τακτική σύνδεση της Καλαμάτας με πόλεις του εξωτερικού, με την πτήση της Aegean, η οποία στις 10.30 το πρωί θα αναχωρήσει για Ντίσελντορφ. Η πτήση επιστροφής από τη γερμανική πόλη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη στις 5.15 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το πρόγραμμα αυτό των πτήσεων ισχύει για Φεβρουάριο και για Μάρτιο. 
Επίσης, η Aegean την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ξεκινά και τις τακτικές πτήσεις της προς Μόναχο, με αναχώρηση από την Καλαμάτα, επίσης, στις 10.30 το πρωί. Η επιστροφή από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας στον αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" θα γίνει στις 4.05 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 
Το Σάββατο 4 Μαρτίου, εξ άλλου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι τακτικές πτήσεις της Aegean στη γραμμή Καλαμάτα - Στοκχόλμη. Η αναχώρηση από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα είναι στις 10.30 το πρωί και η επιστροφή στις 6.35 το απόγευμα. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινωθεί από την British Airways φέτος θα παραταθούν οι πτήσεις από το Χίθροου στην Καλαμάτα μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου. Ακόμα, για το δίμηνο Φεβρουαρίου και Μαρτίου, συνεχίζονται και οι πτήσεις της Olympic Air που συνδέουν την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα (άφιξη 7.15 μ.μ., αναχώρηση 7.40 μ.μ.), Πέμπτη πρωί (άφιξη 10.35 π.μ. αναχώρηση 11 π.μ.) και Σάββατο απόγευμα (άφιξη 7.15 μ.μ., αναχώρηση 7.40 μ.μ.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου