Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Με την ελίτ των γκόλφερ ανοίγει η Costa Navarino

Η ελίτ των γκόλφερ από όλο τον κόσμο, και κυρίως όμως από την Ευρώπη, έχει δοθεί σήμερα στην Costa Navarino όπου μέχρι τις 24 του μήνα πραγματοποιείται το 1ο Messinia Pro Am τουρνουά γκολφ. Με την εκδήλωση αυτή άνοιξε την φετινή τουριστική περίοδο το μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα που εφέτος στοχεύει σε ση- μαντική αύξηση των πελατών.
Οπως πάντα η πληρότητα του Costa Navarino βρίσκεται σε παραλληλία με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που για την φετινή τουριστική περίοδο αναμένεται να έχει αύξηση αφίξεων της τάξης του 20%. 
Σε ό,τι αφορά συνολικότερα το τουριστικό κύμα που αναμένεται, σημαντικότερες αγορές για την Costa Navarino είναι η βρετανική, η γερμανική, η αυστριακή, η ρωσική, η ελβετική, αλλά και η ελληνική. Eπίσης, ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι κρατήσεις από τη γαλλική αγορά. Μεταξύ των εταιρειών που θα ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα της Καλαμάτας με διεθνείς προορισμούς είναι η Aegean, η British Airways, η Air Berlin, η Easy Jet, η Austrian Airlines, η SAS, η Thomas Cook και η Transavia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου