Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Αεροπορική σύνδεση Βελιγράδι - Καλαμάτα

Η νέα απευθείας πτήση από το Βελιγράδι προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας, από 15 Ιουνίου έως 27 Σεπτεμβρίου με την Air Serbia, ανακοινώθηκε στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού IFT στην πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου συμμετείχε η «Μυθική Πελοπόννησος». Η έκθεση έγινε στο Βελιγράδι από 23 έως 26 Φεβρουαρίου και σε συνάντηση που είχαν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς με την product manager της Odeon World Travel Ljubica Todorovic, ανακοινώθηκε η νέα απευθείας πτήση από το Βελιγράδι προς το «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», όπου θα πετάξει για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο η Air Serbia. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι εκπρόσωποι της Πελοποννήσου συναντήθηκαν επίσης με τον πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι Ηλία Ηλιάδη και τη διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ στη σερβική πρωτεύουσα Σοφία Λαζαρίδου, με τους οποίους «υπήρξε συνεννόηση στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πρεσβεία, ώστε να υπάρξει ένα διήμερο αφιερωμένο στον πολιτισμό - τουρισμό της Πελοποννήσου, με έμφαση στο θρησκευτικό και προσκυνηματικό περιεχόμενο». Συνάντηση έγινε και με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες της σέρβικης αγοράς Odeon World Travel, Filip Travel, Ponte Travel και Eurojet, που θα υποστηρίξουν τη νέα πτήση από Σερβία σε συνεργασία με την HighConnect. 
Σημαντικό είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το γεγονός ότι το πρόγραμμα των Σέρβων τουριστικών πρακτόρων θα εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, ενώ ήδη προωθούν και διαφημίζουν στα πακέτα τους το νέο προορισμό. Οι εκπρόσωποί τους μάλιστα ζήτησαν από την Περιφέρεια να συνδράμει στο άνοιγμα της αγοράς με τη διενέργεια ταξιδιού γνωριμίας τον Απρίλιο για 25 Σέρβους τουριστικούς συντάκτες (press trip) καθώς και εκδήλωση παρουσίασης, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή. Επίσης, σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σχεδιάζεται μια κοινή εκδήλωση των Περιφερειών Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας στη Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου