Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Παραλήφθηκε ο νέος στεφανιογράφος

Παραλήφθηκε χθες στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Καλαμάτας ο νέος στεφανιογράφος, που αποτελεί δωρεά ύψους 500.000 ευρώ από τα Ιδρύματα Σταύρου Νιάρχου, Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια και Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. 
Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος επισημαίνεται ότι με το νέο αυτό σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα, το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας διαθέτει πλέον «ένα καλά οργανωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο». Οπως σημειώνεται, παράλληλα, το εν λόγω εργαστήριο, έτσι κι αλλιώς, παρήγε σημαντικό έργο στα 5,5 χρόνια λειτουργίας του, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 1.200 στεφανιογραφίες και 260 αγγειοπλαστικές επεμβάσεις. 
Ευχαριστίες προς τους δωρητές εξέφρασε, σε δηλώσεις του, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, επισημαίνοντας παράλληλα και τη μεγάλη συμβολή του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου στην ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς. «Από πλευράς μας, ως διοίκηση, διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φθάσουμε ψηλά. Εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι. Το υγειονομικό κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου» κατέληξε ο Γ. Μπέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου