Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Θετική γνωμοδότηση για πεζοδρομήσεις στην Πύλο

Θετικά γνωμοδότησε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, με ομόφωνη απόφασή του, στο πρόγραμμα πεζοδρομήσεων στην πόλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, προβλέπεται πεζοδρόμηση «από τη συμβολή της οδού Αναγνωσταρά με την οδό Γεωργακοπούλου καθώς και στο τμήμα της οδού Τσαμαδού έως τη συμβολή της με την οδό Τσικλητήρα». 
Για τις ανάγκες τροφοδοσίας των καταστημάτων που βρίσκονται στον πεζοδρομημένο χώρο, προτείνεται να επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων τροφοδοσίας από τις 6 έως και τις 10.30 π.μ. 
Επίσης για την εξυπηρέτηση του λιμανιού (βυτιοφόρα, γερανοί), μεγάλων τουριστικών λεωφορείων και οικοδομικών εργασιών, προτείνεται να επιτρέπεται, σε περιπτώσεις ανάγκης, η είσοδος οχημάτων, μετά από συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου. Με την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού, καταλήγει η πρόταση, «είναι αναγκαία η μονοδρόμηση της οδού Αναγνωσταρά, από την αρχή της μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τσικλητήρα με κατεύθυνση πρός δυσμάς και η μονοδρόμηση της οδού Τσικλητήρα, από τη συμβολή της με την οδό Φιλελλήνων μέχρι τη συμβολή της με την παραλιακή οδό, με κατεύθυνση προς βορράν, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων και στις δύο προαναφερόμενες μονοδρομήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου