Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Γυρίσματα στη Μεσσηνία έκανε κινεζική τηλεόραση

Γυρίσματα στη Μεσσηνία έκανε το διάστημα 30 Μαρτίου ως 6 Απριλίου κινεζικό τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο επισκέφτηκε δημοφιλείς προορισμούς στο νομό, όπως η Καλαμάτα, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά, αλλά και στην αρκαδική πρωτεύουσα.
 Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, καθώς και η Costa Navarino, φιλοξένη-σαν την πολυμελή αποστολή της κινεζικής τηλεοπτικής σειράς «Travel with the CEO» του τηλεοπτικού καναλιού CBN. 
Το «Travel with the CEO» είναι ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό reality show όπου σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται το ταξίδι του εκάστοτε προσκεκλημένου CEO σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. 

Στην αποστολή που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα, συμμετείχαν ο Wang MingChiang, CEO της εταιρείας Shanghai Pu Bao Food και η Lu Bei, Vice President του Ctrip, του μεγαλύτερου Online Travel Agency της Ασίας. 
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Travel with the CEO», το οποίο απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, παρακολουθούν 9-15 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Προγραμματίζεται να προβληθούν εντός του έτους 2 επεισόδια στα κανάλια Shanghai CBN TV και Ningxia TV καθώς και στα δημοφιλή video sites Iqiyi, Tencent video, Tudou video. Θα πραγματοποιηθούν επίσης καταχωρήσεις για την προώθηση των επεισοδίων σε δημοφιλή online και offline έντυπα καθώς και αναρτήσεις στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Weibo και Wechat. 
H Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε. κάλυψε το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων της αποστολής, ενώ η Costa Navarino φρόντισε για τη διαμονή, τη διατροφή, τις ξεναγήσεις και τις εσωτερικές μετακινήσεις της. Το πρόγραμμα της αποστολής εμπλουτίστηκε με τις προσφερόμενες αυθεντικές εμπειρίες και υπηρεσίες της Costa Navarino και συγκεκριμένα τις Authentic Village Cooking, Olive Oil Tasting, Songs around the Table στο Καφενείο Authentic Embroidery Work, Art Tour, Anazoe Spa Θεραπείες και Θαλασσοθεραπεία και Golf Experience. 
Τη φιλοξενία της αποστολής υποστήριξαν επίσης ο Δήμος Τριφυλίας, η εταιρεία μεταφορών Autounion/My Transfer, η εταιρεία Skouras Winery, τα εστιατόρια Παλαιά Αγορά (Κυπαρισσία), Στο Κύμα (Καλαμάτα), Στου Κώστα (Καλαμάτα), Αετός (Πύλος), τα καφέ Μυλόπετρα (Καλαμάτα), Αλμπατρος (Μαραθόπολη), Ποσειδωνία (Πύλος) καθώς επίσης και τα εστιατόρια Da Luigi, Morias, Flame και 1827 του Costa Navarino. 
Την αποστολή συνόδευσαν η δρ Βασιλεία Ορφανού, Senior Media Relations Manager και η Ειρήνη Ψηφίδη Media και Digital Relations Executive από την εταιρεία TΕΜΕS SA - Costa Navarino, καθώς επίσης και ο Γιάννης Πλεξουσάκης, προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και η Sun Yanan, επιτόπια υπάλληλος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου