Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΣΤΟ WEB TV TOY eleftheriaonline.gr “Nα γίνει η Πύλος μεγάλη δύναμη στη Μεσσηνία”

Για όλα και για όλους μίλησε ο Νίκος Κακαλέτρης στο WEB TV του eleftheriaonline.gr. Ο προπονητής του Τσικλητήρα Πύλου δηλώνει σίγουρος για την παραμονή στη Γ’ εθνική και προσθέτει ότι: “Η φετινή χρονιά είναι ευκαιρία για να βάλει η ομάδα δυνατές βάσεις. Να γίνει πραγματικά μια μεγάλη δύναμη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Στα όνειρα και στις φιλοδοξίες δεν υπάρχει ταβάνι. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα για ένα μικρό τόπο να παίζει και να μένει στη Γ’ εθνική”, λέει μεταξύ άλλων ο Ν. Κακαλέτρης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων Μεσσηνίας. Και όλα αυτά για μια ομάδα που το 2012 έπαιζε στη Β’ τοπική. Γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί τα 3 χρόνια που εργάζεται στον Τσικλητήρα από τα πιο σημαντικά στην προπονητική του καριέρα, όπως ακόμα το πέρασμά του από το εξωτερικό σε Μαρόκο και Ντουμπάι.
 
Για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι του Τσικλητήρα, ο έμπειρος τεχνικός, τονίζει ότι ακόμα είναι νωρίς για να ασχοληθεί με το μέλλον, αφού αυτό που προέχει είναι να μείνει η ομάδα στη Γ’ εθνική. Εκτιμά πάντως ότι η πιθανή συνύπαρξη Καλαμάτας και Τσικλητήρα τη νέα χρονιά, μόνο καλό θα κάνει στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
 “Θα ήταν καλό για όλους όσους εμπλέκονται να υπάρχουν και 3 ομάδες, ακόμα και 4 από το νομό. Πρέπει να φύγουμε από τις αντιπαλότητες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για 90 λεπτά”. 
Ο Ν. Κακαλέτρης αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς που ακο- λουθεί με τον Παναργειακό.: Για να δώσουμε αξία στη νίκη στο Λουτράκι, πρέπει να κερδίσουμε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, είναι ο Παναργειακός. Δεν τελειώνει η παραμονή αν κερδίσουμε, αλλά θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων”. 
Ο Ν. Κακαλέτρης μίλησε ακόμα για τους λόγους που η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ’ εθνική, τα προπονητικά του πρότυπα και αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα. Δείτε όλη τη συνέντευξη στο notosport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου