Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Εκλεβε στη Στούπα και τα έκρυβε στη Γιάλοβα!

Χειροπέδες πέρασαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης σε έναν 33χρονο Αλβανό στη Στούπα. Αξιοποιώντας πληροφορίες, ότι ύποπτος για διαρρήξεις και κλοπές κινείται στην περιοχή της Μάνης, έφτασαν στα ίχνη του εξιχνιάζοντας τελικά υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται. 
Οπως αποδείχθηκε, ο 33χρονος τη Δευτέρα είχε παραβιάσει μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στη Γιάλοβα, στο οποίο διέμενε ένα ζευγάρι Αμερικανών, και είχε κλέψει προσωπικά είδη (γυαλιά κ.ά.), ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και ποσό 450 ευρώ. Επίσης την Τετάρτη διέρρηξε καφετέρια στη Στούπα και πήρε ένα κινητό τηλέφωνο και 350 ευρώ από το ταμείο. 
Την ίδια ημέρα προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα α' ορόφου στη Στούπα, αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικους όταν ανέβαινε στη βεράντα με σκάλα και τότε εξαφανίστηκε - ενώ τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας διέρρηξε παράθυρο ενοικιαζόμενων δωματίων στην ίδια περιοχή, χωρίς πάντως να πάρει κάτι από τον εσωτερικό χώρο. 
Κατά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του ένα κινητό τηλέφωνο και 223 ευρώ, που όπως προέκυψε προέρχονται από την κλοπή στην καφετέρια στη Στούπα. Αυτό που όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι κατά την προανακριτική διαδικασία ο ίδιος αποκάλυψε ότι σε θαμνώδη έκταση στη Γιάλοβα είχε κρύψει τα κλοπιμαία από το διαμέρισμα των Αμερικανών, τα οποία βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οχι όμως και το χρηματικό ποσό, που ισχυρίστηκε πως το είχε ήδη ξοδέψει. 
Σε βάρος του 33χρονου προέκυψε ότι εκκρεμούσε και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου