Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Φοινκούντα: Επέκταση πεζοδρομήσεων και Ναυαγοσώστης

Επέκταση πεζοδρομήσεων στην Φοινικούντα συζητείτο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος στην επόμενη συνεδρίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ομόφωνη εισήγησή της προς το σώμα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που συνεδρίασε χθες Πέμπτη, στην Φοινικούντα «κρίθηκαν αναγκαίες πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν σε επέκταση της πεζοδρόμησης σε τμήματα οδών εντός του οικισμού». 
Στην ίδια συνεδρίαση, το σώμα, μεταξύ άλλων, καλείται να εγκρίνει την παραλαβή της κυκλοφοριακής μελέτης Πύλου και Χώρας που με δαπάνη της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. εκπόνησε η «Γεωγραφική Α.Ε.», όπως επίσης και να καθορίσει τις θέσεις υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για φέτος στον δήμο.

Ναυαγοσώστη για τη Φοινικούντα προσλαμβάνει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, καθώς η παραλία της τουριστικής αυτής περιοχής του δήμου έχει χαρακτηριστεί ως «πολυσύχναστη» από την αρμόδια επιτροπή του Λιμεναρχείου Πύλου. Η πρόσληψη, που θα γίνει με τρίμηνη σύμβαση, για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου, αφορά ειδικότητα ΠΕ Ναυαγοσώστη (ή ΔΕ, εν ελλείψει ΠΕ), σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου