Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σεμινάρια μεσσηνιακής γαστρονομίας στην Costa Navarino

Συμμετοχή στον 5ο κύκλο σεμιναρίων μεσσηνιακής γαστρονομίας που διοργανώνει το Ιδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» στο Navarino Dunes της Costa Navarino, το τριήμερο 29 με 31 Μαΐου, μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι από μεθαύριο Δευτέρα 15 μέχρι και την Παρασκευή 26 του μήνα. Αυτό γνωστοποιεί το Ιδρυμα με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία προστίθεται ότι διοργανώνει τον εν λόγω 5ο κύκλο σεμιναρίων, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας. Τα σεμινάρια, όπως διευκρινίζεται, απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες μάγειρες, chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και εργαζόμενους πάσης φύσεως σχετικά με τον κλάδο. Σε αυτά θα διδάξουν σημαντικοί επαγγελματίες του χώρου όπως ο Αγγελος Καλλιντέρης (Complex Executive Chef, Costa Νavarino), ο Νίκος Φωτιάδης (Executive Chef και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας) και η Αδαμαντία Ηλιοπούλου (Chef και Ιδιοκτήτρια στο εστιατόριο “ΘάΜα”). Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γεωργία Παλόγλου (Επιμελητήριο Μεσσηνίας) στα τηλέφωνα 27210 62218, 27210 62200 μεταξύ 9 το πρωί και 3 το μεσημέρι, ενώ για ώρες εκτός γραφείου μπορούν να επικοινωνούν στο 6986- 689093. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προεγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου