Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ Θερινή συνάντηση των απανταχού Μεσσηνίων

Με σημαντικά αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η φετινή 5η ετήσια θερινή συνάντηση των απανταχού Μεσσηνίων που διοργανώνει η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία και στην οποία συγκεντρώνονται Μεσσήνιοι που ζουν στις 5 ηπείρους. 
Στόχος της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή περιοχή της Μεσσήνης, είναι η ανταλλαγή απόψεων, η γνωριμία και η σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ τους. 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 200 και για τη φετινή διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του προεδρείου Θανάση Ψαρούλη εκπροσώπου της Ευρώπης, Ιωάννη Πράνταλου εκ του Συλλόγου Δρακονερίου, Αντωνίας Οικονόμου από τον Σύλλογο Αγίας Παρασκευής, του γραμματέα Παναγιώτη Μπαζίγου και άλλων. Να σημειωθεί πως πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και συμπρόεδρος η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη. 

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πρέσβης των ΗΠΑ Χρήστος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος Εφετών στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδονίας - Θράκης Ηλίας Κοντοζαμάνης, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, πρώην δήμαρχοι όπως ο κ. Δημητρακόπουλος Περιστερίου, ο πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης, η Ξένη Αραπογιάννη, η Δώρα Γιαννίτση από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού και εκπρόσωποι των πόλεων Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Βοστόνη, Σίδνεϋ, Μελβούρνη, Στοκχόλμη, Μόσχα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, καθώς και περιοχών της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου