Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Λύση από του… χρόνου για το Πολυλίμνιο – Με δική τους ευθύνη οι επισκέπτες στην περιοχή

4
Ένα από τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Αναστασόπουλος, προς τη Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, ήταν και το «Πολυλίμνιο».
Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε ότι ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα, οπότε μια νεαρή έχασε τη ζωή της, δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε έχει δημιουργηθεί μια διαχειριστική αρχή, όπως είχε συζητηθεί. Πρόσθεσε, δε, ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για την περιοχή, έχοντας κατασκευάσει και αναψυκτήριο, το οποίο, όμως, έχει «παγώσει» έπειτα από το περυσινό τραγικό συμβάν.
Απαντώντας στον κ. Αναστασόπουλο, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος υπογράμμισε ότι χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις πάνω στο ζήτημα της δημιουργίας διαχειριστικής αρχής για την περιοχή του «Πολυλιμνίου». Έκανε γνωστό ότι βρίσκονται σε συνεννόηση με το Δασαρχείο για τη δημιουργία διαχειριστικής αρχής και τη «σηματοδότηση» νέων μονοπατιών, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο και σε καμία περίπτωση δε θα είναι έτοιμο αυτό το καλοκαίρι.
Τέλος, ο κ. Ξαρχάκος σημείωσε ότι όλοι αυτοί οι χώροι «φυσικού κάλλους» που βρίσκονται μέσα στη φύση ουδέποτε θα είναι ασφαλείς 100% και όσοι τους επισκέπτονται, θα πρέπει να γνωρίζουν και τους κινδύνους που διατρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου