Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γιορτή του αθλητισμού το Navarino Challenge

Εμπλουτισμένο με νέες αθλητικές δραστηριότητες και με την παρουσία σπουδαίων αθλητών, το Navarino Challenge υπόσχεται και φέτος έντονες συγκινήσεις στον κόσμο που θα συμμετέχει. 
Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα γίνεται σήμερα και αύριο για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Navarino Challenge. 
Εχουν προγραμματιστεί 17 διαφορετικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων 10 Ολυμπιακά αθλήματα, που γίνονται με τη βοήθεια Ολυμπιονικών, Παγκοσμίων Πρωταθλητών αλλά και ειδικών, που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού πνεύματος παράλληλα με την εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιονίκης του τάεκβοντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, ο Παραολυμπιονίκης του boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο πρωταθλητής του kick boxing Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο πρώην μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς που έχει χαράξει τις διαδρομές στο τρέξιμο, η expert στις pilates και καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη και φυσικά ο εκπληκτικός Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης, ο άνθρωπος που όταν τον γνωρίζεις αγαπάς το τρέξιμο! Το πρόγραμμα της πολυβραβευμένης διοργάνωσης του Navarino Challenge, περιλαμβάνει 17 δραστηριότητες που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι» με την συμμετοχή αθλητών-προτύπων που βοηθούν στην εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου