Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζει το ταξίδι της ανά τον κόσμο «Η δική μας Μαρία Κάλλας»


Μετά την πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη στις 19 Μαρτίου  και τις προβολές σε Σικάγο, Βοστώνη, Μόντρεαλ, Τορόντο, Λος Άντζελες, Καλαμάτα, Αθήνα, Πρέβεζα, Μαυρομάτι, Κοπανάκι, Σιδηρόκαστρο και Βελίκα, το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Μπάμπη Τσόκα «Η δική μας Μαρία Κάλλας» συνεχίζει τις προβολές σε κινηματογραφικές αίθουσες και φεστιβάλ.
Η επόμενη προβολή θα γίνει σήμερα Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στο Lowell της Μασαχουσέτης (Βοστώνη), σε συνεργασία με το Μεσσηνιακό Σύλλογο με πρόεδρο τον κ. Ηλία Τριπόδη και την κα Φωτεινή Παναγάκος. Τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία θα εκπροσωπήσει ο κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων Μασαχουσέτης «Νέα Αγγλία» μαζί με τον κ. Γεώργιο Δημόπουλο από την Καλαμάτα, πρώην πρόεδρο επίσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μασαχουσέτης «Νέα Αγγλία» και μέλος σήμερα του Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με αρμοδιότητα να την εκπροσωπεί στους Μεσσήνιους των ΗΠΑ.
Αύριο Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, θα ακολουθήσει προβολή στην κινηματογραφική αίθουσα  Φιλιατρών, με την υποστήριξη του «Συλλόγου Φιλοπρόοδων Φιλιατρών», μέλους της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, με την πρόεδρό του κα Βιβή Παντελάκη.
Την Πέμπτη 23/11 θα προβληθεί στο «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων» υπό τη διεύθυνση του κ. Φραντζεσκάκη, ενώ το Σάββατο 25/11 στον κινηματογράφο Πάνθεον στην Πάτρα από τον «Αχαϊκό Σύλλογο Μεσσηνίων», μέλος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, με την πρόεδρό του Πηνελόπη Λαμπούση. Στις προβολές αυτές θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας, ενώ θα παραστούν κι άλλοι συντελεστές της ταινίας. Στη δε Πάτρα θα παραβρεθεί και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μυρτώ Καμβυσίδη.
Τέλος, υπάρχει ενδιαφέρον για προβολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σίδνεϋ, Μελβούρνη, Αδελαΐδα, Ρωσία, Ουάσινγκτον, Ντιτρόιτ, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο και πόλεις της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου