Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Στο βάθρο των διακρίσεων η μεσσηνιακή εταιρεία Stella Mare


Τα Greek Exports Awards 2017, που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει από το "Θάρρος", στην εκδήλωση βραβεύτηκε η μεσσηνιακή εταιρεία "ΚΛΗΜΗΣ". Μετά τη δημοσιοποίηση του κατάλογου βραβευθέντων, όμως, διαπιστώσαμε ότι και η, επίσης μεσσηνιακή, εταιρεία STELLA MARE απέκτησε το δικό της βραβείο.
Ο δε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος στην κεντρική ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η εξωστρέφεια ήταν αυτή που έσωσε τις επιχειρήσεις που έδωσαν μιαν άνιση μάχη και είναι αυτή που ερχόμαστε σήμερα να τιμήσουμε. Δεν αρκεί όμως μόνο η επιχειρηματικότητα και το δαιμόνιο του Έλληνα επιχειρηματία. Από την κρίση πρέπει να βγούμε με θεραπεία αυτών που οδήγησαν σε αυτή, όπως το δυσμενές παγκόσμιο περιβάλλον, οι αδυναμίες στην αρχιτεκτονική της ευρωζώνης, το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο και οι αδυναμίες του πολιτικού συστήματος».
 
Η εταιρεία
Με πολύτιμη πείρα αλλά και γνώση τριών ολόκληρων γενεών στο χώρο των αλιευμάτων, η οικογένεια Τεριζάκη  δημιούργησε μια σύγχρονη και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ολοκληρωμένη μονάδα παρασκευής και εμπορίας φιλέτου γαύρου και σαρδέλας. 
Στις εγκαταστάσεις, έκτασης περίπου 2000 τ.μ., εφαρμόζονται οι πιο αυστηροί κανόνες υγιεινής και πρωτοποριακής τεχνολογίας. 
Για τη Stella mare κατασκευάστηκαν στην Αμερική ειδικές μηχανές, που όμοιές τους υπάρχουν μόνο άλλες 5 στον κόσμο, και επιτυγχάνουν το πλήρες και ασφαλές φιλετάρισμα ψαριών προερχόμενα από μικρές πελαγικές αλιεύσεις.
Η μαγική συνταγή της Stella Mare περιλαμβάνει μεράκι, γνώση και δέσμευση στο όραμά της. Στόχος της να προσφέρει το καλύτερο φιλέτο γαύρου και σαρδέλας, έτοιμο να το απολαύσει ο καταναλωτής και να ωφεληθεί από τα σημαντικά διατροφικά συστατικά τους.
Με σωστή επεξεργασία και φυσικό τρόπο συντήρησης, τα προϊόντα Stella Mare σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης. Απολαύστε το! Να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας διατηρούνται χωρίς συντηρητικά και καλύπτονται μόνο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πιστοποιημένης καλλιέργειας από μεσσηνιακούς ελαιώνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου