Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Μια γερμανική ταινία γεμάτη Μεσσηνία


Πριν από ένα χρόνο περίπου είχαν γίνει γυρίσματα στην περιοχή μας για τη γερμανική ταινία “Odysse”. Μάλιστα, τότε είχαν ζητηθεί και κομπάρσοι, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας.
Πλέον η ταινία κυκλοφορεί και κάνει γνωστές σε όλο τον κόσμο ομορφιές της Μεσσηνίας που πολλοί δεν ξέρουν, όπως, για παράδειγμα, το Ανδρομονάστηρο του Βουλκάνου, στο οποίο γυρίστηκαν αρκετές σκηνές.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι μπορείτε να δείτε όλη την ταινία εδώ.
 
Λίγα λόγια για την ταινία
Λίγο πριν από το γάμο της εγγονής του, Άννυ, ο Πάουλ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη της, προκειμένου να βρει τον πατέρα της, Χάραλντ, και να τον καλέσει να παραστεί στη γαμήλια τελετή. Από τη Γερμανία στην Ιθάκη, ως την Ιερά Μονή Φιλοσόφου Δημητσάνας, όπου ο Χάραλντ ζει ως ιερωμένος τα τελευταία χρόνια, έχοντας βρει τον πνευματικό του εαυτό στο μοναχισμό και το χριστιανισμό, ο Πάουλ θα περάσει από πολλές περιπέτειες, αντιμετωπίζοντας τα παράδοξα της ελληνικής πραγματικότητας για χάρη της εγγονής του.
Θα καταφέρει στο τέλος να βρει τον Χάραλντ εγκαίρως, για να συνοδεύσει την κόρη του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της;

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου