Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Σύνδεση Καλαμάτας-Βουκουρεστίου με πτήσεις της Tarom Airlines


Με το Βουκουρέστι θα συνδεθεί το αεροδρόμιο της Καλαμάτας από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο, καθώς έχουν προγραμματιστεί πτήσεις charter με την Tarom Airlines.
Αυτό ανακοινώθηκε κατόπιν συνάντησης εργασίας που είχαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας με το διευθύνοντα σύμβουλο του Tour Operator Cocktail Holidays, Dan Goicea, στο περιθώριο της έκθεσης Grecia Panorama στο “Park Lake” του Βουκουρεστίου στις 20 και 21 Ιανουαρίου.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, Γεώργιος Σταφυλάκης.
Να σημειωθεί πως για δύο μέρες οι επισκέπτες του πιο σύγχρονου εμπορικού κέντρου του Βουκουρεστίου «ταξίδεψαν» στους ρυθμούς της Πελοποννήσου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ρουμάνικου Κοινοβουλίου, Dragos Gabriel Zisopol, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της ελληνικής κοινότητας στη Βουλή, είναι πρόεδρος όλων των μειονοτήτων στη Ρουμανία, πρόεδρος των Ελληνικών Συλλόγων και καθηγητής πανεπιστημίου στο Πλοέστι. Μάλιστα, η κα Νικολάκου τον προσκάλεσε στην Πελοπόννησο, προκειμένου σε συνάντηση με τον περιφερειάρχη να καθοριστεί ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο προώθησης στη Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου