Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

4 προσλήψεις στα ΚΔΑΠ Πύλου - Νέστορος

Τέσσερα άτομα για τα ΚΔΑΠ θα προσλάβει ως ωρομίσθιους ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του. 
Συγκεκριμένα οι προσλήψεις αφορούν μία θέση ΠΕ Χημικών, μία ΠΕ Κοινωνιολόγων, μία ΠΕ Καλών Τεχνών και μία ΤΕ Πληροφορικής, ενώ οι επιτυχόντες στον σχετικό διαγωνισμό θα εργαστούν από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης μέχρι και τις 31 Αυγούστου, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. Ενστάσεις διατύπωσαν - και καταψήφισαν- οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Παντελόπουλος, Κώστας Τσορώνης, Ηλίας Κανάκης, Γιώργος Ζεργιώτης και Παναγιώτης Μπλάνας, ενώ λευκό ψήφισε η Σοφία Αποστολοπούλου. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος για τις αιτήσεις τους, οι οποίες θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8 π.μ. με 2 μ.μ.) στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας στην Πύλο (τηλέφωνο 27233 60210 και φαξ 27230 23522). Ολόκληρη η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα “Διαύγεια” και στην ιστοσελίδα του δήμου (www.pylos-nestor.gr), ενώ μπορεί να παραληφθεί και από τα γραφεία του δήμου, μαζί με την αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου