Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Νέες ημέρες γκολφ ανοιχτές για όλους 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη ανοιχτή “Ημέρα Γκολφ” το Σάββατο 3 Μαρτίου, η Navarino Golf Academy της Costa Navarino, διοργανώνει νέες εκδηλώσεις τους προσεχείς μήνες. 
Συγκεκριμένα την Κυριακή 1 Απριλίου και το Σάββατο 5 Μαΐου από τη 1 έως τις 3.30 το μεσημέρι οι εκπαιδευτές γκολφ της Costa Navarino, θα περιμένουν και πάλι όλους όσοι ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν περισσότερο με το παιχνίδι, ή να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις ικανότητες τους στο γκολφ. 
Τα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino, που υποδέχονται πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, θα είναι λοιπόν ανοιχτά τις δύο παραπάνω ημέρες για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ολοένα και πιο δημοφιλούς σπορ. 
Στόχος της Ακαδημίας Navarino Golf Academy είναι να μυήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας σε αυτό το άθλημα και να αναδείξει μελλοντικά, νέους πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία. Να σημειωθεί ότι η Costa Navarino έχει βραβευθεί από την IAGTO ως ο «Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός Γκολφ» για το 2017. 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μόνο μέσω προ-εγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου