Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ήρθε για διακοπές στα Μπαλοδημαίικα Μεσσηνίας και ο γιος του τον έμπλεξε στα δικαστήρια


«Ξινές» βγήκαν οι διακοπές για έναν ηλικιωμένο που ζει μόνιμα στην Αθήνα και το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να κάνει τις καθιερωμένες διακοπές του στα Μπαλοδημαίικα, από όπου και κατάγεται, ενώ εκεί ζει ο γιος του.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό- μάρτυρα, στην υπηρεσία του έφτασαν πληροφορίες για φυτεία στην αυλή ενός σπιτιού. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο χώρο, αντίκρισαν τον ηλικιωμένο, που μόνος του τους ανέφερε ότι ο γιος του καλλιεργούσε τα φυτά. Τα 24 αυτά φυτά ήταν ύψους από 50 εκατοστά έως και 2,5 μέτρα, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν 24 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, καθώς και 41 γραμμάρια σπόρων.
Όσο για το ποιόν του γιου, ο αστυνομικός κατέθεσε ότι ήταν γνώριμος στην υπηρεσία, αφού έκανε χρήση ινδικής κάνναβης.
Ο πατέρας, από την πλευρά του, κατέθεσε ότι η εμπλοκή του γιου του με το χασίς ήταν η αιτία που έρχονταν συχνά σε κόντρα, ενώ όταν έφτασε από την Αθήνα και αντίκρισε στον κήπο τα φυτά, σοκαρίστηκε ζητώντας από το γιο του να τα πετάξει.
Ο γιος, με τη σειρά του, κατέθεσε ότι φταίει για όλα, σχολιάζοντας πως πίστευε ότι θα αργούσε ο πατέρας του να έρθει για διακοπές και έτσι θα προλάβαινε να «τρυγήσει» τα φυτά. Επίσης, δήλωσε στην Έδρα ότι πρώτη φορά δοκίμασε να καλλιεργήσει.
Όσο για τη χρήση, ανέφερε ότι τη συνεχίζει, αφού έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα, αλλά όσο μπορεί προσπαθεί να τη μειώσει.
Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να αθωώσει τον πατέρα, ενώ έκρινε το γιο ένοχο για καλλιέργεια για ιδία χρήση και του επέβαλε 5 μήνες φυλάκισης με 3ετη αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου