Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο ΑΧ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟ 13ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ AEGEAN Τριπλάσιοι γκόλφερ το 2020 στη Μεσσηνία

Με δύο νέα μεγάλα γήπεδα γκολφ που θα λειτουργήσουν στην Costa Navarino το 2020, θα τριπλασιαστούν οι παίκτες που θα επιλέξουν τη Μεσσηνία για να χαρούν το άθλημα. Την ανακοίνωση έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος μιλώντας κατά την απονομή των επάθλων στους νικητές του 13ου τουρνουά Aegean Airlines Pro-Am.
Παράλληλα μίλησε για την επέκταση της Costa Navarino με ξενοδοχείο και παραθεριστικές κατοικίες, και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των επενδύσεων της ΤΕΜΕΣ. Από τη βραδιά αισθητή ήταν η απουσία του δημιουργού της Aegean Airlines και εμπνευστή του ετήσιου τουρνουά Θόδωρου Βασιλάκη, που «έφυγε» πρόσφατα. Η τιμή όμως που του επιφυλάχθηκε, τόσο στις ομιλίες όσο και με εικόνες, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.
 
Αξιος συνεχιστής ο γιος του Ευτύχης Βασιλάκης που πήρε το πηδάλιο της εταιρείας. Κατά την ομιλία του, με άνεση σύγχρονου μάνατζερ έδειξε ότι η Aegean Airlines έχει σοβαρό και ελπιδοφόρο μέλλον. 
Παρόντες στην εκδήλωση και 3 υπουργοί, ο Αλ. Χαρίτσης, ο Στ. Πιτσιόρλας και ο Γ. Βασιλειάδης. Τη διαδικασία της απονομής συντόνισε και παρουσίασε τους νικητές ο παγκόσμια γνωστός Αμερικανο-Λιθουανός μπασκετμπολίστας Τζο Αρλάουκας. 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
Στο 13ο Aegean Airlines Pro-Am συμμετείχαν 66 ομάδες με 264 επαγγελματίες και ερασιτέχνες του γκολφ, προερχόμενοι από 28 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα -πολλάκις βραβευμένα ως ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου- γήπεδα της Costa Navarino (The Dunes Course και The Bay Course). 
Αλλωστε, η πολυετής στρατηγική συνεργασία της Aegean με την TEMEΣ έχει στόχο ακριβώς την ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα - καθώς και οι δύο εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αρχές και στόχους, με οφέλη για την τουριστική αγορά και τον αθλητισμό. 
Η Aegean με την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει ένα διεθνές τουρνουά γκολφ Pro-Am θεσμό, αλλά και η ΤΕΜΕΣ με τις εν γένει υποστηρικτικές της ενέργειες σε φορείς και σε ακαδημίες του γκολφ στην Ελλάδα, στηρίζουν δυναμικά την ανάπτυξη του γκολφ: ενός αθλήματος που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εναλλακτικές μορφές ποιοτικού τουρισμού. 
Με την ιδιότητά του αυτή, το γκολφ δύναται να συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και στην ουσιαστική αύξηση των εισερχόμενων τουριστών στη χώρα μας, προς ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου