Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Αντάμωμα των Απανταχού Μεσσηνίων στην Μπούκα


Το 6ο ετήσιο αντάμωμα των Απανταχού Μεσσηνίων θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Μπούκας την Κυριακή 22 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Buka Resort.
Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία, η οποία ενημερώνει παράλληλα ότι το Δ.Σ. σχεδιάζει να οργανώσει Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων Μεσσηνίων Επιστημόνων το τελευταίο 10ήμερο Ιουλίου του 2019, με θέμα “Οι Απανταχού Νέοι Μεσσήνιοι οραματίζονται για τη Μεσσηνία” και προσυνέδριο φέτος, ως προετοιμασία. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι απανταχού νέοι Μεσσήνιοι επιστήμονες που θέλουν να να εισηγηθούν θέμα στο Παγκόσμιο Συνέδριο του 2019, να υποβάλουν σύντομο βιογραφικό και θέμα εισήγησης.
Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Αμφικτιονίας κάνει γνωστό ότι “στη συνεδρίαση της 5ης Ιουνίου 2018, αποφάσισε να μην οργανώσει έκτακτη γενική συνέλευση για τροποποίηση του Καταστατικού, διότι υποβλήθηκαν μόλις τρεις προτάσεις μελών μας και επειδή η πιο λεπτομερειακή αντίκειται στους ιδρυτικούς λόγους. Εξ αυτών φαίνεται ότι το θέμα δεν ενδιαφέρει το σώμα”.
Στην ίδια ανακοίνωση, το Δ.Σ. του φορέα υπενθυμίζει ότι “θα έπρεπε να υποβληθούν, με βάση την παράγραφο 2 του άρθρο 22 του Καταστατικού, τουλάχιστον 11 προτάσεις και ότι μια τέτοια αποδοχή, θα δημιουργούσε δεδικασμένο για διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων με δύο ή τρεις προτάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου