Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Χωρίς τον Θ. Βασιλάκη τα έπαθλα του 13ου «Aegean Airlines Pro-Am»

Χωρίς την ψυχή του θεσμού, τον πρόεδρο της AEGEAN Θοδωρή Βασιλάκη που “έφυγε” πρόσφατα θα πραγματοποιηθεί η φετινή τελετή απονομής επάθλων του 13ου «Aegean Airlines Pro-Am», του διεθνούς αγώνα γκολφ επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο “House of Events” του ξενοδοχείου The Westin Resort, Costa Navarino. 
Με την συμπλήρωση 13 ετών επιτυχημένων διοργανώσεων, το «Aegean Airlines Pro Am» αποτελεί ένα από τα πλέον εξέχοντα και καθιερωμένα αθλητικά γεγονότα στις διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών τουρνουά γκολφ, που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Επαγγελματιών του Γκολφ στην Ευρώπη (The PGAs of Europe, www.pgae.com) .
 
Στο 13ο Aegean Airlines Pro-Am συμμετέχουν 66 ομάδες που αποτελούνται από 264 επαγγελματίες και ερασιτέχνες του γκολφ, προερχόμενοι από 28 διαφορετικές χώρες και οι οποίοι αγωνίζονται στα -πολλάκις βραβευμένα ως ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου- γήπεδα της Costa Navarino (The Dunes Course & The Bay Course). Αξίζει να αναφερθεί η πολυετής πλέον στρατηγική συνεργασία της AEGEAN με την TEMEΣ, που έχει στόχο την ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα, καθώς και οι δύο εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αρχές και στόχους, με οφέλη για την τουριστική αγορά και τον αθλητισμό. 
Η AEGEAN με την πρωτοβουλία της αυτή να δημιουργήσει ένα διεθνές τουρνουά γκολφ Pro-Am – θεσμό, αλλά και η ΤΕΜΕΣ με τις εν γένει υποστηρικτικές τους ενέργειες σε φορείς και σε ακαδημίες του γκολφ στην Ελλάδα, στηρίζουν δυναμικά την ανάπτυξη του γκολφ, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εναλλακτικές μορφες ποιοτικού τουρισμού και δυναται να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην ουσιαστική αυξηση των εισερχόμενων τουριστω ν στη χω ρα μας, προς ενίσχυση της οικονομίας και της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου