Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Συνεχίζουν να πίνουν όταν οδηγούν οι ΜεσσήνιοιΑπτόητοι φαίνονται οι Μεσσήνιοι οδηγοί ως προς την κατανάλωση αλκοόλ, αφού οι νέες μετρήσεις της Τροχαίας έβγαλαν τα ίδια αποτελέσματα με αυτά του Ιουνίου: σχεδόν ένας στους πέντε οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όλα αυτά εντός του πλαισίου του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων σε όλη την επικράτεια.
 
Μεσσηνία
Έτσι, την προηγούμενη βδομάδα, από 9 έως 15 Ιουλίου, κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, δίνοντας προτεραιότητα στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Στο πλαίσιο αυτό, από 706 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα ελέγχθηκαν 17.713 οχήματα και βεβαιώθηκαν 936 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Οι περισσότερες παραβάσεις που αφορούν στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής 199, της Θεσσαλονίκης 71, των Χανίων 41, του Ηρακλείου 40, της Πιερίας 31.
Στη Μεσσηνία, συγκροτήθηκαν 5 συνεργεία ελέγχων. Ελέγχθηκαν 102 οχήματα και βεβαιώθηκαν και πάλι, όπως και τον Ιούνιο, 19 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Τον Ιούνιο, δε, είχαν ελεγχθεί 105 οχήματα.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και την επόμενη εβδομάδα, με προτεραιότητα σε άλλη επικίνδυνη παράβαση.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου