Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Προκήρυξη Αγώνων Δρόμου στην Χώρα "Ο Δρόμος του Πολεμιστή"


Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος διοργανώνει τους αγώνες δρόμου "Ο Δρόμος του Πολεμιστή" την Κυριακή 29/07/2018 στις 7:00 μ.μ. 

Η διοργάνωση των αγώνων δρόμου "Ο Δρόμος του Πολεμιστή" είναι μία συλλογική προσπάθεια φορέων, εθελοντών, αθλητών και χορηγών για να καλλιεργήσουν το αθλητικό πνεύμα, να δώσουν χαρά σε όλους/ες αλλά και να καταστήσουν την περιοχή πόλο έλξης διερευνώντας μορφές εναλλακτικού τουρισμού
Περιγραφή Αγωνισμάτων
Τα αγωνίσματα πραγματοποιούνται σε δημόσιο δρόμο.Πληροφορίες και φόρμα εγγραφής υπάρχουν στο www.pylos-nestor.gr
Τα αγωνίσματα περιλαμβάνουν 10.000μ , 2000 μ, 1000μ,400μ και 100μ (τζούνιορ) . 
• Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι/ες οι δρομείς καθώς και t-shirt.
• Κατά την διάρκεια των διαδρομών θα υπάρχουν περίπτερα με νερά και παρατηρητές. 
• Η συμμετοχή των αθλητών είναι δωρεάν.
• Τα αγωνίσματα( εκτός από τα 100m) θα εκκινήσουν στις 7:00 μμ απο την Πλατεία της Χώρας σε ομάδες ανά αγώνισμα
 
Οι Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν : 
• Στο e-mail dromospolemisti@gmail.com
• Στα τηλέφωνα 6982951709 και 6976488772
Για την καλύτερη διεξαγωγή του Αγώνα προτείνεται η προεγγραφή με τους παραπάνω τρόπους. Οι τελευταίες εγγραφές (περιορισμένος αριθμός 30-50) θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της αφετηρίας από 17:00 έως 19:00. 
Στο Αγώνισμα των 10.000m δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες πάνω από 17 ετών. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Χώρας, θα κινηθεί κατά μήκος της όδου Καρόλου Μπλεγκεν ,στην συνέχεια Αρχιμανδρίτη Σωφρονίου Παπαδόπουλου , θα στρίψει αριστερά στην Αγίου Δημητρίου,στην συνέχεια δεξιά στην Νέστορος,Αγίων Αποστόλων, Ναυρίνου,Θεοδώρου Πετρόπουλου, στην διασταύρωση δεξιά της Ανδριάνου προς κατεύθυνση προς Πύλο .Φτάνουμε στο Ανάκτορο του Νέστορος και επιστρέφουμε προς τα πίσω .Μπαίνοντας στην Χώρα στην οδό Ανδριανού,στρίβουμε αριστερά στην Θεοδώρου Πετρόπουλου,στην συνέχεια δεξιά στην Ναυαρίνου,ευθεία στην οδό Αγίων Αποστόλων, στο Δημοτικό Σχολείο μπαίνουμε αριστερά στην Νέστορος,στην συνέχεια στρίβουμε δεξιά στην Βασιλέως Παύλου και στο τελός της στρίβουμε δεξιά στην Καρόλου Μπλενγκεν και τερματίζουμε στην πλατεία. Οι κατηγορίες θα είναι Άντρες/Γυναίκες έως 39 ετών, 40-49, 50-59 και 60+. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν κύπελλο .
Στο Αγώνισμα των 2000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες από 12 έως 16 ετών. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Χώρας , θα κινηθεί κατά μήκος της Καρόλου Μπλεγκεν, αριστερά στην Σπύρου Μαρινάτου εως την εκκλησία "Ανάληψη του Κυρίου" εκεί γίνεται αναστροφή,κατεβαίνουμε την Σπύρου Μαρινάτου και στρίβουμε αριστερά στην Διαδόχου Κωνσταντίνου, στην συνέχεια δεξιά στην Παπαφλέσσα,ευθεία στην Αγίου Κωνσταντίνου,στην διασταυρώση δεξία στην Περίκλη Στρατιγόπουλου,στο τέλος της ευθείας δεξιά με Βασιλέως Παύλου και πάλι δεξιά στην Καρόλου Μπλενκερ και τερματίζουμε στην Πλατεία.Οι κατηγορίες θα είναι Αγόρια/Κορίτσια. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν κύπελλο .


Στο Αγώνισμα των 1000μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες από 9 έως 12 ετών. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Χώρας , θα κινηθεί κατά μήκος της Καρόλου Μπλεγκεν, αριστερά στην Σπύρου Μαρινάτου και στρίβουμε δεξιά στην Διαδόχου Κωνσταντίνου, στην συνέχεια δεξιά στην Παπαφλέσσα,ευθεία στην Αγίου Κωνσταντίνου,στην διασταυρώση δεξία στην Περίκλη Στρατιγόπουλου,στο τέλος της ευθείας δεξιά με Βασιλέως Παύλου και πάλι δεξιά στην Καρόλου Μπλενκερ και τερματίζουμε στην Πλατεία. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν κύπελλο .Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν κύπελλο .
Στο Αγώνισμα των 400μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες από 6 έως 9 ετών. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Χώρας , θα κινηθεί κατά μήκος της Καρόλου Μπλεγκεν, αριστερά στην Σπύρου Μαρινάτου και στρίβουμε δεξιά στην Διαδόχου Κωνσταντίνου, στην συνέχεια δεξιά στην Παπαφλέσσα, αμέσως δεξιά στον πεζόδρομο και τερματίζουμε στην Πλατεία.Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν κύπελλο .
Στο Αγώνισμα των 100μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδάκια έως 5 ετών.
Ιατρική κάλυψη 
Την Ιατρική κάλυψη του αγώνα θα παρέχουν 2 Ιατροί μαζί με ασθενοφόρο.
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας.Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη φέρουν οι γονείς τους.
Ασφάλεια
Για την ασφαλή διεξαγωγή θα μεριμνήσει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Θα χρησιμοποιηθούν 50 εθελοντές τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίες όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό και η τοπική αστυνομία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Από 17.00 έως 18.30 Παραλαβή αγωνιστικού πακέτου
19:00 εκκίνηση
20:30-21:00 απονομές
21:30 Λήξη διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου