Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ Τα πρώτα ονόματα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τις εκλογές στο Δήμο Πύλου -Νέστορος, με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημάρχους να έχουν ξεκινήσει επαφές για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων. Ως βέβαιοι υποψήφιοι δήμαρχοι φέρονται: Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, που αναμένεται να διεκδικήσει τρίτη θητεία, ως ο εκλεκτός της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος και Μεθώνης (επί Μιχελή) Τάκης Καρβέλας, προερχόμενος από τη Ν.Δ., ως επικεφαλής ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου. Και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Ηλίας Κανάκης, προερχόμενος από την Κεντροαριστερά.
Τη θέλησή τους να είναι υποψήφιοι έχουν εκφράσει ο επικεφαλής της μείζονος
μειοψηφίας Νίκος Καραμπάτσος (είχε στηριχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ) και ο Λεωνίδας
Φιλιππόπουλος, τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ως επικεφαλής ευρέος ψηφοδελτίου με πρόσωπα από την Κεντροδεξιά και την Κεντροαριστερά.
Υποψήφιος δήμαρχος θα υπάρχει σίγουρα και από το χώρο του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, κάποιοι θέλουν τον Δημ. Καφαντάρη να πηγαίνει στο Δήμο Καλαμάτας, στην περίπτωση αποχώρησης του Παναγιώτη Νίκα.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΘΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή