Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες συναυλίες στο Φεστιβάλ Κορώνης Με νέες συναυλίες στο ξενοδοχείο “Ζάγκα Μύλος” συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το Φεστιβάλ Κορώνης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. οι “Ilias and The Notorious Troupe” θα μας οδηγήσουν σε μια γοητευτική περιπλάνηση “Από τον Μισισιπή στην Ελλάδα κι από τον Χατζιδάκι στον Νατ Κινγκ Κόουλ”. Ο Ηλίας Ζέρβας-Λευτάκης θα είναι στο τραγούδι, ο Χρήστος Παπαγεωργίου στο μπάσο, ο Τίμος Δαμόπουλος στα κρουστά και ο Νίκος Στάικος στο πιάνο.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ., οι “Ilias and The Notorious Troupe” θα παίξουν jazz, swing, rock'n'roll και blues.
Τέλος, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. Το ανσάμπλ «A Piacere» (Saskia Filippini βιολί, Endre Guran βιόλα, Janka Speglitz τσέλο, Sara Bryans και Christiane Doret πιάνο) θα αποδώσει έργα Beethoven, Dvorak, Schubert, Max Bruch, Fauré, Rachmaninoff και Mozart.
Οι συναυλίες του Φεστιβάλ Κορώνης θα συνεχιστούν έως το Νοέμβριο. 
Η είσοδος στις εκδηλώσεις κοστίζει 10, 8 και 5 ευρώ. Τα προπληρωμέναεισιτήρια έχουν έκπτωση, ενώ για τους νέους κάτω των 18 είναι ελεύθερη.
Προπώληση γίνεται στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”.
Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ υπάρχουν στην ιστοσελίδα:
www.koronifestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου