Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δρόμος Πύλου – Καλαμάτας: Λακκούβα παραλίγο να στοιχίσει το σοβαρό τραυματισμό ή και τη ζωή οδηγού


Σε λακκούβα στο δρόμο Πύλου-Καλαμάτας, δύο χιλιόμετρα πριν από το Νερόμυλο, έπεσε Καλαματιανός επαγγελματίας την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, περίπου στις 6.30 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να σπάσει η ζάντα του αυτοκινήτου του. Αυτό, ωστόσο, είναι το λιγότερο, γιατί αν δεν ήταν καλός οδηγός και δε διατηρούσε την ψυχραιμία του, θα μπορούσε να έχει χάσει τον έλεγχο, κάτι που θα οδηγούσε σε σοβαρό τραυματισμό ή και απώλεια της ζωής του. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία κλήθηκε και μετέβη στο σημείο.
Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εν λόγω δρόμος, αλλά και για την κατασκευή νέου, που είναι αίτημα της Πυλίας από το 1934. Αυτό θα συμβάλει στην άνοδο της τουριστικής κίνησης, αλλά κυρίως στην ασφάλεια των οδηγών που κινούνται από και προς την περιοχή, όπου βρίσκεται και ο προορισμός που έχει απογειώσει τουριστικά τη Μεσσηνία και δεν είναι άλλος από την Costa Navarino.
Πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη να προχωρήσει το θέμα. Ίδωμεν… Αλλά μέχρι τότε μακάρι να μην έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές ή σοβαρούς τραυματισμούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου