Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΝΑΚΗ


Αγαπητοί Συνδημότες & Συνδημότισσες,
Ως γνωστόν η Δημοτική Αρχή του κ. Καφαντάρη προσπαθεί να επιβάλει στους Δημότες της δυσβάστακτα τέλη με αυξήσεις κατά ένα ποσοστό 200%.
Μέσα από την ληστρική Επιδρομή στο εισόδημα των Συνδημοτών μας επιτυγχάνεται αποκλειστικά η επιθυμητή αύξηση των Δημοτικών εσόδων η οποία δυστυχώς δεν λειτουργεί ανταποδοτικά όπως προβλέπεται.
Οι δημότες του Δήμου μας αφενός καλούνται να πληρώσουν δυσβάστακτα ποσά για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού χωρίς να λαμβάνουν ταυτόχρονα την αντιπαροχή των αντίστοιχων Υπηρεσιών που αυτοδίκαια τους αναλογεί. 
Από την άλλη πλευρά αναμφισβήτητα παρατηρείται επιδείνωση στην παροχή των Υπηρεσιών αυτών και βασικές ελλείψεις σε προμήθειες απαραίτητες για την εν μέρει επίλυση του προβλήματος (λάμπες ηλεκτροφωτισμού, κάδοι απορριμμάτων).

Επιπλέον στον Δήμο Πύλου-Νέστορος όλο αυτό το διάστημα της Δημαρχοντίας του κ. Καφαντάρη, δεν αναπτύχθηκε κανένας Στρατηγικός Σχεδιασμός για την Συντήρηση και αποκατάσταση της Δημοτικής & Αγροτικής Οδοποιίας, με αποτέλεσμα να μην βελτιώθηκε ούτε στο ελάχιστο η καθημερινότητα των Δημοτών, η προσβασιμότητα προς τις περιουσίες τους και γενικότερα η βατότητα πρόσβασής τους εντός των ορίων του Δήμου μας.
Εγκλημα διαρκείας κατά του Περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας, επίσης αποτελεί η ύπαρξη εντός των ορίων του Δήμου μας των τριών μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων Βιολογικού Καθαρισμού οι οποίες παραμένουν έως και σήμερα εκτός Λειτουργίας, με αποτέλεσμα σε καθημερινό επίπεδο να αναδίδεται έντονη δυσοσμία και να προκαλείται ατμοσφαιρική ρύπανση, γεγονότα που προσβάλλουν την αισθητική και τον Πολιτισμό μας, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν την οργή του συνόλου των Πολιτών και επισκεπτών των συγκεκριμένων περιοχών θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία τους.
Είναι γεγονός ότι ο κ. Καφαντάρης εστιάζει στην Υλοποίηση έργων Βιτρίνας χωρίς ουσιαστικό Προγραμματισμό όπως αναπλάσεις Πλατειών, κατασκευή Σιντριβανιών και εγκαίνια αγαλμάτων, παραμερίζοντας τα ουσιαστικά έργα Πνοής που οι Δημότες μας έχουν ανάγκη.
Η πενταετία που χάθηκε είναι στο χέρι μας να αναπληρωθεί με Στρατηγικό Σχεδιασμό και πολλή, σκληρή Δουλειά ώστε να γίνουν πράξη όλα αυτά που δεν έγιναν.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος 
με τον Συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ»
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ 
ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου