Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Δωρεάν ημέρες γκολφ στην Costa Navarino!

Την ευκαιρία να γνωρίσει το δημοφιλές άθλημα του γκολφ και να δοκιμάσει τις ικανότητές του θα έχει το μεσσηνιακό κοινό, καθώς η η Navarino Golf Academy διοργανώνει δωρεάν ημέρες γκολφ! 
Για τρεις Κυριακές, μία για κάθε μήνα της άνοιξης, στις 17 Μαρτίου, στις 7 Απριλίου και στις 12 Μαΐου 2019. 
Από τη μία το μεσημέρι έως τις 3.30 μ.μ. λοιπόν οι επαγγελματίες της Navarino Golf Academy, θα καλωσορίσουν και πάλι όλους τους επίδοξους παίκτες γκολφ για μια εισαγωγή στο άθλημα, στο Driving Range του γηπέδου The Dunes Course, της Costa Navarino. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους, με στόχο να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι το αγαπητό άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους –είτε παίζουν για πρώτη φορά είτε είναι εξοικειωμένοι- δίπλα σε επαγγελματίες παίκτες.
Η συμμετοχή στις ημέρες golf είναι όπως προαναφέραμε δωρεάν και γίνεται μέσω προεγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Costa Navarino: www.costanavarino.com. Να σημειωθεί ότι η νέα χρονιά βρίσκει ήδη τη δραστήρια Navarino Golf Academy γεμάτη επιτυχίες από τα μέλη της ομάδας. Οι σημαντικές διακρίσεις και τα επιτεύγματα των νεαρών παικτών περιλαμβάνουν προκρίσεις σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά, αλλά και υποτροφίες σε κολέγια του εξωτερικού, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στόχο της Ακαδημίας, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη νέων ταλέντων και πρωταθλητών του αθλήματος από τη Μεσσηνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου