Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Αντώνης Σαμαράς: «Η εντιμότητα και η ανάπτυξη λείπουν σήμερα από την Πελοπόννησο»


Μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού εν όψει των περιφερειακών εκλογών, στο οποίο δε χωρούν παρερμηνείες! 
 
 
Ξεκάθαρο και αρκετά «σκληρό» ήταν το μήνυμα που έστειλε και με το οποίο «χαιρέτισε» την προχθεσινή εκδήλωση, με αφορμή τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Εν αντιθέσει με τα «μηνύματα» που χαιρετίζουν εκδηλώσεις και συνήθως ξεχνιούνται γρήγορα, στην προκειμένη περίπτωση ο πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποίησε «βαρείς» χαρακτηρισμούς για την Περιφερειακή Αρχή του κ. Τατούλη, προτάσσοντας παράλληλα το ζήτημα της «εντιμότητας» και μην αφήνοντας ουσιαστικά κανένα περιθώριο παρερμηνείας της στάσης του εν όψει των περιφερειακών εκλογών.
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετείται - και- δημόσια υπέρ του Παναγιώτη Νίκα.
Από την πρώτη στιγμή που ο δήμαρχος Καλαμάτας εξασφάλισε το «χρίσμα» από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαμηνύσει σε όλους τους «τόνους» τη στήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα. Αναλυτικά  το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού στην προχθεσινή εκδήλωση ήταν:
«Παναγιώτη, καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
Σου εκφράζω την απόλυτη στήριξή μου σε εσένα και τα πανάξια στελέχη του συνδυασμού μας, ώστε ν’ αλλάξει, επιτέλους, σελίδα η Πελοπόννησος.
Στο ιστορικό γύρισμα αυτής της σελίδας οφείλουμε να βοηθήσουμε οι πάντες!
 
Για να γράψουμε με τον αγώνα μας τις λέξεις εντιμότητα και ανάπτυξη στην Πελοπόννησο.
Γιατί αυτά είναι που σήμερα λείπουν και αυτά είναι τα μεγάλα ζητούμενα της εκλογικής σου μάχης.
Δείξτε, λοιπόν, την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειάς μας!
Δείξτε την πόρτα σε όλη αυτή την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννήσιους!
Καλώ, λοιπόν, την καθεμία και τον καθέναν να ζυγίσουμε καλά την βαρύτητα της ψήφου μας. Συντεταγμένα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, χωρίς ακόμα και δικαιολογημένες πικρίες, να διαλέξουμε αυτό που απαιτούν οι καιροί:
Να διαλέξουμε, δηλαδή, εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δύο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ακούν το κάλεσμα της συνείδησής τους, της παράταξής μας και –πάνω απ’ όλα- της πατρίδας μας!
Παναγιώτη, καλό αγώνα και με τη νίκη!».
 
Του Κώστα Γαζούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου