Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Κάλυψη οργανικών θέσεων στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Συνολικά 19 κενές οργανικές θέσεις στον οργανισμό του προγραμματίζει να καλύψει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος την τετραετία 2020-2023, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Στρατηγικό του Προγραμματισμό Προσλήψεων Προσωπικού κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, το σχέδιο του οποίου προωθήθηκε ήδη προς το υπουργείο Εσωτερικών - μετά από σχετική εγκύκλιο που απηύθυνε το υπουργείο προς όλους τους ΟΤΑ. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπέβαλε ο δήμος στο υπουργείο, οι θέσεις που αναμένεται να καλυφθούν ανά έτος την τετραετία 2020-2023, είναι: 
Α) Για το 2020 οι αιτούμενες θέσεις είναι 12 (4 ΠΕ, 3 ΤΕ και 5 ΥΕ): μία αρχιτεκτόνων μηχανικών (ΠΕ), μία μηχανολόγων μηχανικών (ΠΕ), μία αγρονόμων και τοπογραφικών (ΠΕ), μία μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής (ΠΕ), μία μηχανικών πολιτικών έργων υποδομής (ΤΕ), μία Λογιστικής (ΤΕ), μία ηλεκτρολόγων (ΤΕ), μία κλητήρων (ΥΕ), 2 εργατών καθαριότητας εσωτερικών χώρων (ΥΕ), μία εργατών κήπων (ΥΕ) και μία εργατών κοιμητηρίου (ΥΕ).
Β) Για το 2021, οι αιτούμενες θέσεις είναι 4 (3 ΤΕ και μα ΔΕ): μία τεχνολόγων μηχανολόγων μηχανικών (ΤΕ), μία Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΤΕ), μία Πληροφορικής (ΤΕ) και μία εποπτών καθαριότητας (ΔΕ). 
Γ) για το 2022, οι αιτούμενες θέσεις είναι 3 (μία ΠΕ και 2 ΤΕ): μία Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (ΠΕ), μία κοινωνικών λειτουργών (ΤΕ) και μία Φυτικής Παραγωγής (ΤΕ). 
Τέλος, για το 2023 δεν διατυπώνεται, βάσει του σχεδιασμού του δήμου, αίτημα για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, οι οποίες εκτιμάται ότι θα έχουν καλυφθεί την τριετία 2020-2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου