Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μεσσηνιακά μετάλλια στον παγκόσμιο αγώνα IRONMAN

Την κορυφαία διοργάνωση τριάθλου στον κόσμο φιλοξένησε την Κυριακή η Μεσσηνία. Το πρώτο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino, διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Costa Navarino και την ευρύτερη περιοχή εντός των διοικητικών ορίων των Δήμων Τριφυλίας και Πύλου-Νέστορος και πρόσφερε μοναδικό θέαμα και αξέχαστες στιγμές με τους κορυφαίους αθλητές να συμμετέχουν σε ένα αγώνα που απαιτεί άψογο συνδυασμό αντοχής και δεξιοτήτων. Η Μεσσηνία εκπροσωπήθηκε με αρκετούς αθλητές στην διοργάνωση καταφέροντας μάλιστα να διακριθεί. 
Συγκεκριμένα την 2η θέση στην κατηγορία mixed relay ironman Greece 70,3 με χρόνο 4:25:27 κατέκτησαν ο ποδηλάτης Δημήτρης Δημητρακόπουλος, ο δρομέας Πάνος Κάβδας και η Βανέσσα Κουκούτση στην κολύμβηση.
 
“Ευχαριστώ πολύ τους Δημητρακόπουλο και Κάβδα. Χωρίς αυτούς όλο αυτό θα ήταν ένα άπιαστο όνειρο”, σχολίασε η Βανέσα Κουκούτση, η οποία συμμετείχε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στην κολύμβηση, με τα πελώρια κύματα να προσθέτουν επιπλέον εμπόδια στους αθλητές. 
Ο αθλητής του Kalamata Running Project Πάνος Κάβδας στάθηκε στην πολύτιμη εργασία των εθελοντών που τροφοδότησαν τους αθλητές και με τις φωνές τους έδωσαν μεγάλη ώθηση σε όλους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την προπονήτρια του Ελένη Θεοδωρακοπούλου. 
Η Μεσσηνία όμως κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο καθώς την 3η θέση στην κατηγορία relay ανδρών κατέκτησαν οι Χρήστος Ποντίκης (ποδήλατο), Δημήτρης Βίγκος (κολύμβηση) και Αιμιλιάνο Κάνο (δρομέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου