Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

To καλοκαιρινό Pop-Up του «Funky Gourmet» στην Costa Navarino


Γαστρονομική εμπειρία
 
Μια νέα άφιξη ενισχύει φέτος το καλοκαίρι τη γαστρονομική εμπειρία στην Costa Navarino. To Funky Gourmet θα λειτουργήσει ως Pop-Up εστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου, από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου.
Για πρώτη φορά στη χώρα μας, ένα εστιατόριο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin θα ανοίξει τις πόρτες του εκτός Αθηνών. To Navarino Bay, η δεύτερη περιοχή της Costa Navarino, θα φιλοξενήσει το εστιατόριο στο νέο, υπόσκαφο golf club. Με ανεμπόδιστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και τον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου, οι επισκέπτες του Funky Gourmet θα περιηγηθούν σε ένα δίωρο ταξίδι avant-garde ελληνικής & μεσσηνιακής κουζίνας, απολαμβάνοντας το μενού γευσιγνωσίας των πολυβραβευμένων σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και Νίκου Ρούσσου.
Η συνεργασία με την Costa Navarino αποτέλεσε το έναυσμα για τους δύο σεφ να μελετήσουν τη μεσσηνιακή γαστρονομική κουλτούρα. Παραδοσιακές συνταγές της περιοχής, σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη φρέσκια παραγωγή της Μεσσηνίας αναδεικνύονται με avant-garde τεχνικές, μεταμορφώνοντας ένα δείπνο σε μια πρωτοποριακή και αντισυμβατική εμπειρία.
Το μενού στο Funky Gourmet ζωντανεύει μέσα από χρώματα, αρώματα και γεύσεις που συνθέτουν έναν απολαυστικό, διαδραστικό καμβά για όλες τις αισθήσεις και ανεβάζουν τη μεσσηνιακή κουζίνα σε νέα γαστρονομικά ύψη.
Οι σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος ανέφεραν σχετικά: «Δε θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μενού που βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης μεσσηνιακής γης. Πιστεύουμε πως η μεσσηνιακή διατροφή έχει έναν κομβικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομική κληρονομιά».
Η Costa Navarino και το Funky Gourmet, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα και αισθητική της γεύσης και της φιλοξενίας, μοιράζονται με τον ίδιο ενθουσιασμό την πραγματοποίηση του καλοκαιρινού Pop-Up του εστιατορίου.
Οι επισκέπτες του Navarino Dunes στην Costa Navarino, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 21 χώρους εστίασης, συναντώντας ελληνικές, μεσογειακές και διεθνείς κουζίνες, σε συνδυασμό με τα αγνά συστατικά που καλλιεργούνται στους λαχανόκηπους των εστιατορίων και με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες της Costa Navarino.
 
Πληροφορίες
Λειτουργία: Το Pop-Up εστιατόριο του Funky Gourmet θα λειτουργήσει από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, και θα είναι ανοικτό για δείπνο Δευτέρα-Σάββατο 19.00-00.00, με τελευταία κράτηση στις 21.30.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΥΜΑ!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΔΑΣΚΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ 40 ΧΡ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΩΤΑ ΣΤΟ ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣ ΟΡΕΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή