Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης για τα σκουπίδια

Την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την δημοτική αρχή Πύλου - Νέστορος για την μη αποκομιδή απορριμμάτων στην περιοχή εκφράζει με επιστολή του στην “Ε” ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης.
Αναλυτικά η επιστολή: 
«Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης καταγγέλλει την αδινόητη αδιαφορία που επιδεικνύει ο Δήμος Πύλου Νέστορος  όσον αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην περιοχή της Κορώνης.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η αποκομιδή πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μόνο δύο φορές.
Εικόνες ντροπής με κάδους γεμάτους μέσα στην Κορώνη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν ανασταλτικά και σχολιάζονται αρνητικά από το σύνολο του εμπορικού κόσμου αλλά και από την πλειοψηφία των επισκεπτών.
Σε μια άκρως τουριστική περιοχή σαν την Κορώνη και στην καρδιά του καλοκαιριού όπου οι επαγγελματίες εστίασης ενοικίασης κτλ, έτοιμοι από καιρό, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, θα ήταν πρέπον η αποκομιδή να πραγματοποιείται σχεδόν καθημερινά συμπεριλαμβανομένης και της Κυριακής.
Οι αρμόδιοι φορείς έχουν καθήκον να δώσουν λύση στο πρόβλημα ΧΘΕΣ και όχι να κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες τύπου "δεν υπάρχει επάρκεια καυσίμων"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου