Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Τον τίτλο του «American Champion Chef 2020» διεκδικεί ο Μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης με «συμπαίκτη» τον Τιμολέων Διαμαντή

Ο Έλληνας «Master Chef 2018» με την εμπειρία του στη «γαρίδα» θα ενισχύσει το Μεσσήνιο Chef στο μεγάλο τελικό στο Miami 
Ακόμα ένα σπουδαίο τίτλο διεκδικεί ο Μεσσήνιος chef Δημήτρης Πυλιώτης. Στις 25 Οκτωβρίου, στο “Goya Culinary Pavillon” στην παραλία του Μαϊάμι, θα προσπαθήσει να γίνει ο “American Champion Chef for 2020” στην κατηγορία “Shrimp” (γαρίδα). Η διοργάνωση είναι από το “Travel Channel” και το διαγωνισμό Chef-Showdown.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Πυλιώτης, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του, Βασίλη, του εστιατορίου “Poseidon” στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, έχει κατά το παρελθόν κερδίσει 3 φορές το διαγωνισμό στην κατηγορία «ψάρι».
Αυτή τη φορά στη μεγάλη του προσπάθεια ο Μεσσήνιος σεφ θα έχει και έναν ισχυρό συμπαίκτη. Ο λόγος για τον πασίγνωστο Έλληνα «Master Chef» του 2018, Τιμολέοντα Διαμαντή. Ο Τιμολέων Διαμαντής αποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημήτρη Πυλιώτη για να ενισχύσει την ελληνική συμμετοχή στο μεγάλο τελικό, και ο λόγος που ο Δημήτρης επέλεξε τον Τιμολέοντα είναι ότι έχει εξειδικευθεί στη «γαρίδα» από σπουδαίο Ισπανό σεφ. Αντίπαλος της «Ελληνικής Ομάδας» στο μεγάλο τελικό θα είναι ο executive chef των “Kimpton Hotel”, Alex Olivier, υπεύθυνος και των εστιατορίων «Asian Zuma Restaurants».

Του Κώστα Γαζούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου