Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Συγκίνηση στη απονομή των βραβείων «Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη» στη Πύλο


Η απονομή των Βραβείων «Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη»  πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή 18  Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, στην Πύλο, παρουσία της συζύγου του ποιητή, κ. Βασιλικής Βλαχοδημήτρη.

Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν πλέον θεσμό, απονέμονται για 13η συνεχή χρονιά και αφορούν τους πρωτεύσαντες επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2018-2019, στο σύνολο των Λυκείων του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν οι τρεις πρωτεύσαντες μαθητές, επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίοι συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο βαθμό εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.


Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
Νικόλαος Νεκτάριος  Πόπορης
Μαρία Μπουρλούκα
Ιωάννης Κωτσίρης

Η  εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πύλου  − Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα . Στη συνέχεια ο διευθυντής του Λυκείου Χώρας Πέτρος Αναγνωστόπουλος διάβασε κείμενο του Χαράλαμπου Μπαλτά με θέμα: « Ευχαριστήριο στον ποιητή Θοδωρή Βλαχοδημήτρη».

Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο και στην συνέχεια έγινε η απονομή τίτλων και  χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες μαθητές των Γενικών Λυκείων του δήμου.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο διευθυντής του Λυκείου Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου