Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ανήλικοι Ρομά διέρρηξαν σπίτια στην Ασπροπουλιά, εξιχνιάσθηκαν κλοπές σε Ίκλαινα και Βλαχόπουλο


Να κλέψουν από σπίτια στην Ασπροπουλιά επιχείρησαν δύο ανήλικοι Ρομά την Τρίτη, όμως τελικά συνελήφθησαν από την Αστυνομία.
Στην πρώτη περίπτωση οι δύο 15χρονοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο σπιτιού και εισήλθαν. Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, έφυγαν χωρίς να πάρουν κάτι. Στη συνέχεια πήγαν σε άλλο σπίτι του χωριού και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.
Το ίδιο απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς στην Ασπροπουλιά.
Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια που είχαν γίνει το προηγούμενο Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, σε χωριά του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Για τις δύο περιπτώσεις αυτές σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού για κλοπή, ενώ περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς.
Στην πρώτη περίπτωση παραβίασαν παράθυρο κουζίνας και μπήκαν σε σπίτι στο χωριό Ίκλαινα, την ώρα που έλειπαν οι ένοικοι. Από τον κάτω όροφο αφαίρεσαν 100 ευρώ, τραπεζικές κάρτες προσωπικά έγγραφα, ενώ από τον επάνω όροφο αφαίρεσαν 1.000 ευρώ.
Την ίδια ημέρα  παραβίασαν την πόρτα σπιτιού στο Βλαχόπουλο και αφαίρεσαν 40 ευρώ, χρυσαφικά και ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου.
Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου