Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ»

Στη δημοπρασία του έργου δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αμπελόφυτου και Κορυφασίου, προϋπολογισμού 3.540.000,00 € προβαίνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, στις 9 Δεκεμβρίου 2019.

Το αντικείμενο του έργου αφορά τη μεταφορά των λυμάτων στην είσοδο των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Δ.Ε. Νέστορος. Η χάραξη του δικτύου θα ακολουθεί τους υπάρχοντες δρόμους και ο σχεδιασμός του προσαρμόζεται στα υψομετρικά δεδομένα των σημερινών δρόμων. Το προτεινόμενο έργο θα λειτουργήσει ως συμπληρωματικό της ήδη ολοκληρωμένης πράξης «Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός της Δ.Ε. Νέστορος».

Η προθεσμία υλοποίησης είναι 18 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή με συνέπεια και εργατικότητα και σε συνεργασία με της υπηρεσίες της, προχωρά τα έργα, ώστε οι δημότες, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να απολαμβάνουν τα οφέλη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου