Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Χωρίς υπάλληλο το Ταχυδρομείο Κορώνης

Χωρίς υπάλληλο κινδυνεύει να μείνει το Ταχυδρομείο στην Κορώνη, που ήδη δεν έχει εξωτερικούς ταχυδρόμους, με αποτέλεσμα να απειλείται με κλείσιμο. 
Για το γεγονός αυτό διαμαρτύρεται η Χρυσοβαλάντη Λευτάκη, που σημειώνει σε κείμενό της: “Για άλλη μια φορά έρχομαι να διαμαρτυρηθώ. Δεν ακούει κανείς την αγωνία μας και δεν παίρνει πρωτοβουλία καμιά αρχή. Ελάτε να ενώσουμε εδώ τις δυνάμεις μας. Τα ΕΛΤΑ αδιαφορούν για την τύχη του Ταχυδρομείου Κορώνης. 
Δεν φέρνουν αντικαταστάτη του προϊσταμένου κ. Χαλβατσιώτη που συνταξιοδοτείται και δεν έχουν φέρει για 2 μήνες εξωτερικούς ταχυδρόμους για την αναπλήρωση των 2 θέσεων, που ήδη οι άνθρωποι συνταξιοδοτήθηκαν. Εχουν μείνει φάκελοι σε σάκους, λογαριασμοί, αλληλογραφία, δέματα, παραγγελίες κ.ο.κ. Πώς θα εξυπηρετηθούν παππούδες και γιαγιάδες ή ανήμποροι άνθρωποι ακόμα και ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα, ακόμα και οικονομική να μετακινηθούν μέχρι την Κορώνη; 
Είναι επιτακτική ανάγκη η επάνδρωση του Ταχυδρομείου Κορώνης. Μη χαθεί άλλη μια υπηρεσία στον τόπο μας... μην επιτρέψουμε να μαραζώσει ο τόπος μας... Μην αδιαφορούμε... Ακούει κανείς;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου